Limbă  English  Romanian

Termeni si conditii

Compania care administreaza site-ul www.Chira-Art.ro, denumit in continuare Chira-Art, este SC CHIRA-ARTSRL, numit in continuare Vanzator, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J24/676/2010    si avand Codul Unic de Inregistrare: 26928600
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Vanzatorul isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si Conditii".
 
1. Dreptul de autor
Intregul continut al site-ului Chira-Art , imagini, video, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date sunt proprietatea Vanzatorului si a furnizorilor sai si este aparat de Legea Dreptului de Autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Vanzatorului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Sigla Chira-Art este marca inregistrata si beneficiaza de protectia legislatiei in vigoare.
 
2. Accesul la informatiile de pe site
Vanzatorul garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul Chira-Art si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Vanzatorului fara acordul prealabil scris al acestuia.
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Chira-Art, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.
 
3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii
Produsele  oferite spre vazare sunt confectionate manual. Vanzatorul nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste  potrivirea produselor unui anumit scop inafara celui mentionat in descriere. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc.
Imaginile publicate pe site au titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate  (avand in vedere faptul ca toate produsele sunt executate manual, acestea pot avea mici tolerante survenite in urma confetionarii sau a picturii, aspect etc.).
Toate promotiile afisate si descrise pe site sunt valabile numai in conditiile descrise odata cu anuntarea promotiei si in limita stocurilor disponibile.
 
4. Pretul
Chira-Art nu este platitor de TVA, Preturile  nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica pretul pentru produsele executate  la comanda. Este posibil ca stocul sa se modifice intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, iar din acest motiv anumite produse pot sa nu fie disponibile. Preturile sunt valabile patru zile de la data inregistrarii comenzii, in limita stocului disponibil. Orice produs care nu are pret (are afisat pret zero) se subintelege ca nu este de vanzare asta deoarece nu este in stocul societatii.
 
5. Livrarea produselor
Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. Vanzatorul isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin confirmare online (de catre client) sau prin confirmare telefonica.
Costurile de transport vor fi suportate in totalitate de catre client, cu exceptia cazurilor in care pe site sunt afisate promotii prin care se anunta transport gratuit.
Livrarea gratuita sau preturile de livrare comunicate sunt valabile doar pentru livrarile efectuate in raza de acoperire a firmei de curierat. Pentru locatii afle in afara acestei acoperiri se pot percepe taxe de transport aditionale.
Vanzatorul isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Vanzator care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii din Romania. Inainte de fiecare livrare clientul va fi contactat de catre curier. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care, daca coletul nu va fi ridicat, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediul Vanzatorului, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.
 
6. Limitarea raspunderii pentru produse aflate in categoria "La comanda / Unicat"
Chira-Art poate realiza si produse la comanda. Pentru executarea produselor la comanda, clientii vor lua legatura cu vanzatorul fie prin e-mail fie telefonic, si vor stabili de comun acord complexitatea produsului, cantitatea, materia prima sau alte detalii. In cazul acestor produse plata se va face in avans, fie integral fie partial dupa intelegearea purtata in prealabil cu vanzatorul.
 
7. Obligatiile clientului pentru produsele primite cu titlul de "Cadou"
Produsele livrate de catre vanzator cu titlu de "cadou" sunt oferite ca o metoda de recompensare a clientului pentru comanda efectuata pe websiteul vanzatorului.
Clientul a luat la cunostinta si recunoaste ca produsul oferit de catre vanzator cu titlu de "cadou" reprezinta un motiv determinant pentru plasarea unei comenzi pe site-ul vanzatorului, obligandu-se ca in situatia in care doreste sa returneze produsul achizitionat sa returneze si produsul primit cu titlu de "cadou" in starea in care l-a receptionat.
In situatia in care clientul returneaza produsul achizitionat si doreste restituirea sumei achitate dar nu returneaza si produsul oferit drept "cadou", vanzatorul este indreptatit sa retina din suma returnata catre client contravaloarea produsului "cadou" la valoarea avizata pe factura de achizitie.
 
8. Limitarea raspunderii pentru plata
Plata produselor comandate se poate efectua in avans, prin mijloace bancare sau la livrarea produselor. Vanzatorul  isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata. Dovada platii trebuie trimisa catre Vanzator la adresa e-mail, comenzi@chira-art.ro , contact@chira-art.ro , office@chira-art.ro ; Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Vanzatorului.


9. Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor
Utilizatorii care viziteaza site-ul Chira-Art pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala,care contin virusi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.
Vanzatorul nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligat sa plateasca nici un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumparare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii Vanzatorului dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.
Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Vanzatorul nu isi asuma nicio responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.
 
10. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser
Site-ul Chira-Art este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea Vanzatorului nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. Vanzatorul nu va putea fi facut raspunzator pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Chira-Art.
Vanzatorul nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul Chira-Art. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.
 
11. Confidentialitate - Publicitate
Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator- Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris la Vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste.
Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.
Astfel sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor. Datele clientilor nu pot fi folosite, si nici furnizate altor parti.
Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului www.chira-art.ro. Vanzatorul nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.
Prin inscrierea in baza de date Chira-Art, cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, etc.
 
12. Litigii si dispoziti finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Chira-Art sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza judetului Maramures. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.
Pentru relatii suplimentare va invitam sa ne contactati folosind formularul nostru online sau prin email la adresa office@chira-art.ro